Entrepreneurship Day

Entrepreneurship Day är ett årligt event som hålls vid Högskolan i Jönköping i syfte att främja entreprenörskap genom intressanta föreläsningar och genom Entrepreneurship Case Competition. Ambitionen är att väcka nyfikenhet för, samt utveckla och främja en anda av entreprenörskap. Detta år står fem intressanta föreläsningar med varierande tema samt en show på schemat.

Entrepreneurship Day äger rum den 5 oktober 2005. Föreläsningarna hålls i HLK, Högskolan för Lärande och Kommunikation och i entrén i anknytning till aulan kan du besöka Entrepreneurship Mini Fair. En mässa med utställare som gärna träffar dig som student och som ger sin bild av entreprenörskap.

Välkommen!

Projektgruppen. Entrepreneurship Day

 

David Barmé

Projektledaren har ordet

Återigen var det dags för Entrepreneurship Day. En dag fylld med intressanta föreläsningar och spännande case. Detta år har vi försökt att få ett brett spektrum av föreläsningar relaterade till entreprenörskap. Alltifrån en spännande show till föreläsningar om IT, franchising, politik, kreativitet och motivation mm. Föreläsarna är valda med omsorg. De är experter inom sitt område. De är kanske de bästa i landet, men är också duktiga inspiratörer. Min förhoppning är att dagen ska fungera som en inspirationskälla och mötesplats för dig som är intresserad av entreprenörskap.

Vi ses den 5 oktober 2005!

David Barmé
Projektledare, Entrepreneurship Day 2005

PS. Jag vill passa på att tacka alla som gjort denna dag möjlig. Projektgruppen, medarbetare, föreläsare, företag och alla andra som hjälp till. Stort tack! DS.

Case-winners!

Winners of the Entrepreneurshipday case competitions are presented on the result page.

Huvudsponsorer

Ernst & Young logotyp

 

Öhrlings PricewaterhouseCoopers logotyp

 

Valinor Media AB logotyp